Dawid 59 Zgłoś ten post Napisano 12 Październik 2016 Zawsze możecie kupić na pół Motyw ten robi wiele osób i działa OK. Nie można tylko oglądać na dwóch takich samych urządzeniach w jednym czasie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
opozice 6 Zgłoś ten post Napisano 12 Październik 2016 I to można ten sam mecz z różnych urządzeń i różnych ip w jednym czasie oglądać? Ktoś byłby chętny? Napisane przy pomocy Tapatalk i przeklętego Swype'a. Sorry Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dawid 59 Zgłoś ten post Napisano 12 Październik 2016 Tak. Wystarczy laptop - tablet, albo laptop - PS3. Nie wiem co tam macie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dawid 59 Zgłoś ten post Napisano 29 Październik 2016 Jest zniżka 31 dolarów na Halloween. Duuuża jak na tą porę sezonu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
opozice 6 Zgłoś ten post Napisano 29 Październik 2016 Oooo. Ok, to szybkie pytanie - jak ustawię sobie Białoruś, to uniknę podatku? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dawid 59 Zgłoś ten post Napisano 29 Październik 2016 Tak, ale ustaw sobie Szwajcarię. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
schaduwkind 1 Zgłoś ten post Napisano 12 Luty 2017 Próbowaliście kupować na Szwajcarię, nie ma żadnych problemów ? szykuje się do zakupu MLB TV (płatność PayPal) i chętnie zrobiłbym to na Szwajcarię. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dawid 59 Zgłoś ten post Napisano 12 Luty 2017 Tak, ja brałem i wszystko OK. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
schaduwkind 1 Zgłoś ten post Napisano 12 Luty 2017 super, dzięki za info, wypróbuje. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach