Dawid 59 Zgłoś ten post Napisano 15 Październik 2017 Chcielibyście jakieś gadżety do wydania? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
opozice 6 Zgłoś ten post Napisano 15 Październik 2017 Rejczel Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dawid 59 Zgłoś ten post Napisano 16 Październik 2017 Tylko jakie? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
opozice 6 Zgłoś ten post Napisano 4 Listopad 2017 Dawid, z poziomu strony głównej forum nie widać, w którym dziale się pojawiły nowe posty. To tak btw. Jeśli chodzi o gadżety. Na pewno podkładki pod kubki byłyby super. Miałem ze dwie ze starym logo penguins.pl jeszcze (logo PP wpisane w okrąg i tło z polską flagą), ale wszystkie się totalnie zużyły. Wiem, że jesteś sceptyczny, ale marzą mi się szklanki do piwa z logo penguins.pl. I to w typie shaker lub nonic Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
barmajster 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Luty Co do gadżetów ale trochę z innej beczki. Były może jakieś informacje, albo wie ktoś może czy polski sklep adidasa będzie posiadał w swojej ofercie produkty związane z nhl? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach